Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΓΙΑΤΙ Ρ.Α.Τ. - Ε.Α.Α.Κ.;
Γιατί ΡΑΤ-ΕΑΑΚ σημαίνει μάχη, σημαίνει αλληλεγγύη, σημαίνει αγώνας.

Γιατί ΡΑΤ-ΕΑΑΚ σημαίνει αγώνας για το βιβλίο, για τη μέριμνα, για να μη γίνουν απολύσεις, για να μη γίνουν διαγραφές. Αγώνας για το πτυχίο και τη δουλεία μας, για το μέλλον που θέλουμε και μας αξίζει!


Γιατί ΡΑΤ-ΕΑΑΚ σημαίνει ότι όλοι εμείς, νεολαία και εργαζόμενοι, τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε για όλους!

Ψήφος στη ΡΑΤ-ΕΑΑΚ δεν είναι ψήφος ανάθεσης. Είναι στράτευση στις μάχες που μας περιμένουν την επόμενη μέρα των εκλογών. Δηλώνει στήριξη και ενίσχυση του αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα και την ιδιωτικοποίηση της παιδείας, ενάντια στο πανεπιστήμιο που θα είναι ανοιχτό μόνο για λίγους και εκλεκτούς.

Και επιμένουμε πιο σίγουροι από ποτέ, ότι υπάρχει άλλος δρόμος! Υπάρχει άλλος δρόμος χωρίς παλιά και νέα μνημόνια, ανεργία, φασισμό! Υπάρχει άλλος δρόμος έξω από την ΕΕ και το Ευρώ!

ΣΤΙΣ 13 ΜΑΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ρ.Α.Τ .- Ε.Α.Α.Κ.



ΓΙΑΤΙ Ρ.Α.Τ. - Ε.Α.Α.Κ.;
Γιατί ΡΑΤ-ΕΑΑΚ σημαίνει μάχη, σημαίνει αλληλεγγύη, σημαίνει αγώνας.

Γιατί όταν οι υπόλοιπες δυνάμεις μέσα στο σύλλογο δεν έλεγαν κουβέντα για το κλειστό κυλικείο της σχολής εδώ και δύο χρόνια, εμείς επιμέναμε πως ο χώρος έπρεπε να ανοίξει για τους φοιτητές του συλλόγου, το οποίο κι έγινε μετά από απόφαση γενικής συνέλευσης!


Γιατί φέτος, όταν δεν κουνιόταν φύλλο μέσα στις σχολές με την αυταρχική πρυτανεία υπό την ηγεσία του Φορτσάκη (νυν βουλευτή της ΝΔ) εμείς καλούσαμε σε κινητοποιήσεις με τους υπόλοιπους φοιτητικούς συλλόγους, για να σπάσει το κλίμα της τρομοκρατίας!

Γιατί είμαστε αυτοί που προσπαθήσαμε από την αρχή της χρονιάς να κάνουμε μια καταγραφή των αναγκών του συλλόγου για σίτιση, στέγαση και εργαζόμενων ώστε ο ίδιος ο σύλλογος να λειτουργήσει σαν ασπίδα για αυτά τα μέλη του!

Γιατί όταν δεν υπάρχουν υλικά, εργαλεία και συγγράμματα είμαστε εμείς που προτείνουμε κινητοποιήσεις για να τα πάρουμε μέσα από γενικές συνελεύσεις ή συνελεύσεις ετών, μακριά από τους 11 του ΔΣ, ώστε  οι ίδιοι οι φοιτητές να παλέψουν για τις ανάγκες τους και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!


ΣΤΙΣ 13 ΜΑΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ρ.Α.Τ .- Ε.Α.Α.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου