Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ: ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ !

Έφτασε και φέτος η ώρα των φοιτητικών εκλογών. Η ώρα που κάποιοι θα θελήσουν να εισπράξουν σε ψήφους τις σημειώσεις και τα SOS , τα πάρτυ σε δημοφιλή κλαμπ και μπουζούκια και η ώρα που θα προσπαθήσουν να πείσουν τα μέλη του συλλόγου ότι οι εκλογές δεν είναι πολιτική διαδικασία, γιατί ψηφίζουμε τους φίλους μας ή γιατί μπορεί να μας βάλει σε μια καλύτερη μοίρα για ένα μεταπτυχιακό.
Εμείς δεν ξεχνάμε ποιοί είναι αυτοί που σου λένε πως ήρθε η ώρα να τους ψηφίσεις, και δεν είναι άλλοι από την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ :

  1. Eίναι οι ίδιοι άνθρωποι που εδώ και 3 χρόνια εκφυλίζουν τις διαδικασίες του Συλλόγου και τις Γενικές του Συνελεύσεις, έχουν απειλήσει ότι δε θα τις αναγνωρίζουν , έχουν αμφισβητήσει κατ εξακολούθηση την απαρτία και έχουν αποχωρήσει.Φέτος μάλιστα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Τις Γενικές Συνελεύσεις που θέλουν να τις μεταφέρουν μετά τη λήξη των μαθημάτων για να μην αποφασίσει ποτέ ξανά ο σύλλογος, σε ώρες, μέρες και μέρη για λίγους και εκλεκτούς. Πάντα η ΔΑΠ ακολουθούσε τέτοιες μεθόδους. Στη σχολή μας όπως και σε όλες τις άλλες. Αντιδημοκρατικές και δολοπλόκες. Όπως 3 χρονια πριν που πλαστογράφησαν τη σφραγίδα του Συλλόγου μας.Όπως φέτος που έχασαν την σφραγίδα του συλλόγου μας!!

  1. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μέσα από τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων τους σε μια σειρά από συλλογικές διαδικασίες τίθενται απροκάλυπτα στην διάλυση και κατάργηση του δημόσιου και δωρεάν πανεπιστημίου και στην αμφισβήτηση του δικαιώματος όλων μας να σπουδάζουμε. Είναι αυτοί που μιλάνε ανοιχτά για δίδακτρα. Είναι αυτοί που κάνουν ημερίδες και συνέδρια μέσα στην σχολή με τη σφραγίδα της oral-b,η οποία ταυτόχρονα κάνει έρευνα στο μεταπτυχιακό της σχολής.Είναι αυτοί που μιλάνε για πιστωτικές μονάδες και κύκλους σπουδών.


  1. Είναι αυτοί που θέλανε οι συμφοιτητές μας να διαγραφούν από τις σχολές τους.Είναι αυτοί που χειροκροτούσαν τον Φορτσάκη όταν έστελνε μέσω των ΜΑΤ φοιτητές στο νοσοκομείο.Είναι οι ίδιοι που δεν προασπίστηκαν ποτέ ότι οι διοικητικοί υπάλληλοι θα μείνουν στις θέσεις τους.

  1. Τέλος,αυτοί που δεν βγάζουν τσιμουδιά για την εργασιακή μας προοπτική αφότου τελειώσουμε τη σχολή,θέλοντας να απαξιώσουν το ίδιο το πτυχίο μας.
Δε θα μπορούσε να λειτουργεί και διαφορετικά η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας βέβαια! Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως ο καθένας μας πρέπει να συνειδητοποιήσει πως στα ατομικά μας προβλήματα η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι συλλογική και να περνάει μέσα από το Σύλλογο και τις διαδικασίες του, μέσα από τη ενεργή συμμετοχή του καθενός μας στις Γενικές του Συνελεύσεις, και όχι μέσα από την οποιαδήποτε λογική ανάθεσης.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

ΣΤΙΣ 13 ΜΑΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Ρ.Α.Τ.-Ε.Α.Α.Κ !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου